Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske prøv at droppe små hints her og der og se hvordan hun reagerer på det og så bedøm om du vil sige noget

  • Bare mig, Pige, 14 år

Mit råd er at du skal prøve at finde ud af hvad hun er for en type og hvad hun kan lide osv. Prøv måske også at finde ud af om hun er forelsket i en anden eller om vild med dig. Håber det kommer til at gå godt med dig og hende🤞🤞

  • Drengen der vil hjælpe, Dreng, 10 år

Hvis du ikke har hendes telefon nummer, kunne du undersøge hvem der har hendes telefonnummer og spørge om du må vide hvad hendes nummer er. Hvis du har/får hendes telefon nummer kunne du skrive hvad du godt kan lide ved hende og bare starte ud med at finde ud af hvad hendes interesser er. Jeg har selv haft en kæreste og det er sådan jeg startede ud. 😉😉

  • ANONYM, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat