Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 14 år,
Vi er to veninder, som lige har læst dit brev. Vi synes helt klart, at du skal prøve at få tid med ham du kan lide, alene, altså væk fra de andre i klassen. Vi synes også at du skal prøve at være mere sammen med ham.
Vores råd til hvordan du kan finde ud af, om han kan lide dig er, at begynde at ændre den venskabelge tone, og måske prøve at virke mere flirtende, og se hvordan han reagerer

Kh. de to piger fra 8.

  • Anonym, Pige, 14 år

Bare spørg ham. Det gør hele situationen meget lettere, og hvis han ikke har det på samme måde, så pyt. Intet ændrer sig. I kan stadig være venner. Jeg er selv en dreng og har stået i samme situation og vi synes det er meget rare når i siger det lige ud.

  • Mcmegameister42069, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat