Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg syntes helt klart du skal trække hende til siden og spørger hende helt seriøst om hun kan lide dig som du kan lide hende

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg har også haft det sådan bare med en dreng som jeg faktisk blev lidt skuffet over til sidst. Min bedste veninde var nemlig sammen med ham!
Jeg håber du for fortalt hende hvad du føler!
Held og lykke

  • pige som har samme problem som dig, Pige, 10 år

Hej dreng på 11 år.

Jeg kan sagtens forstå dit problem. Tro mig MANGE i din alder står i det samme problem. Også mig dengang jeg var 11!!!!!!

Jeg vil foreslå dig at få personen på snap, messenger, insta eller whatever. (Eller bare personens nummer)

Der kan du skrive ting som f.eks. “hej hvad laver du?” Eller “Godnat/godmorgen” Hvad der nu lige passer.

Du kan evt. spørge nogle af dine venner om de kunne spørge nogle af hendes venner om de ved noget. (Jeg ved selvfølgelig ikke hvor tætte drenge og piger er i din klasse)

Eller hvis du nu skulle være så heldig at have muligheden for at spørge personen i “sp-ellerk/spk-eller-u” om de var forelsket i nogen og hvem.

Det var mine forslag.
Held og lykke!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat