Brev

Forelsket??

Kœre BørneTelefonen

Jeg er en pige på 13 år

Jeg har snakket med en mand på 22 år og bor i Spanien siden februar over WhatsApp (han er ikke pedofil) og jeg har det som om hver gang han skriver er det som juleaften (nœsten) og jeg ved ikke hvad jeg skal / kan gøre ved at jeg er lun på ham.😬😵

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg vil starte med at sige at jeg godt kan forstå din interesse i at snakke med andre mennesker fra andre lande, og det er der slet ikke noget problem i! 🙂

Jeg vil også sige at jeg syntes du skal være meget forsigtig med hvem du snakker med på nettet. Selvom han måske virker enormt flink og forstående, så er det meget vigtigt at overveje hvorfor han måske skriver og snakker med en pige som er så meget yngre end ham (i sær hvis han siger mange søde ting til, kalder dig pæn/sød/sjov/dejlig)

Et råd fra min side er helt klart at snakke med en voksen om det! Snak med dem om hvordan han er og vis den voksne nogen af beskederne. Det kan nemlig være svært som barn at se hvad der er normal opførsel for voksne (som han nemlig er).

Til sidst skal det lige siges, at hvis han spørger dig om at sende billeder hvor du ikke har så meget tøj på, så sig altid nej! Uanset hvad! Nogle gange kan det ske at billeder som dem bliver sendt videre, og når det først er på internettet, så kan de ikke slettes.

Jeg har selv været i din situation, ham jeg snakkede med var dog 30, og jeg ved idag at han prøvede på at udnytte mig, og jeg er idag glad for at jeg blokerede ham før der skete noget!

Håber dig det bedste, og hvis du ikke ved hvilken voksen du kan snakke med så kan du altid ringe til børnetelefonen nummer 🙂

Bedste hilsner Pigen der stod i samme situation med en amerikaner!

  • Sea, Pige, 19 år

Hej
Jeg syntes du skal skrive det til ham ellers vil du bare få det dårligt med at holde det inde. Der er ikke noget galt med at du kan lide ham

  • blomterpige 12 År, Pige, 12 år

hej
jeg syntes det er ok du nok godt kan lide ham men bare i ikke bliver kærester. han er 22 år og du er 13 det er derfor ulovligt og han kan komme i fængsel.

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat