Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket!

Hej bt.
Jeg er en pige på 14 år som er forelsket i denne dreng fra min parallel klasse.

Han er begyndt at gå meget ind i min klasse of kigge rundt (som om han leder efter noget) også får vi en smule øjenkontakt, men det går hurtigt væk da jeg bliver nervøs og kigger væk.

Han går nogle gange om bag mig i min klasse og kigger på mig spille sammen med nogle andre (jeg sidder bag en væg så det ville ikke give mening at han stod der).

Nå men idag var vi på en tur hvor han begyndte at spørge om hvor mine sko er fra osv. Og jeg fik sommerfugle i maven som aldrig før, jeg kender ham ikke så godt men han er en rigtig sjov, venlig og sød fyr mod andre af hvad jeg ved.

Tror i han kan lide mig? Og hvad kan jeg gøre for at han måske kan lide mig?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror han kan lide dig jeg gjorde det samme med en poge jeg var forelsket i og nu er vi kærester så måske skulle du bare spørge om han har følelser for dig vis du ikke bliver for genert

  • Håber det hjælper, Dreng, 13 år

okay, jeg tror, eller er faktisk ret sikker på at han gerne vil lære dig bedre at kende, og det kunne godt være at han godt kan lide dig.
Jeg synes at du skal skrive lidt mere med ham, og tale mere med ham ovre i skolen. Selvom det godt kan være svært.

Nu håber jeg det hjælper 🙂

  • :), Pige, 13 år

Det ville være en rigtig god ide at sige det til ham 🙂 Eller skrive hvis du er mere til det.. bare husk at fortælle at det bliver imellem jer..

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat