Brev

Forelsket!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror han kan lide dig jeg gjorde det samme med en poge jeg var forelsket i og nu er vi kærester så måske skulle du bare spørge om han har følelser for dig vis du ikke bliver for genert

  • Håber det hjælper, Dreng, 13 år

okay, jeg tror, eller er faktisk ret sikker på at han gerne vil lære dig bedre at kende, og det kunne godt være at han godt kan lide dig.
Jeg synes at du skal skrive lidt mere med ham, og tale mere med ham ovre i skolen. Selvom det godt kan være svært.

Nu håber jeg det hjælper 🙂

  • :), Pige, 13 år

Det ville være en rigtig god ide at sige det til ham 🙂 Eller skrive hvis du er mere til det.. bare husk at fortælle at det bliver imellem jer..

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat