Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsker i min veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg kan forestille mig at det er svært at finde ud af at aflæse hende når det er nyt. Jeg ville sige at du måske lige så stille kunne begynde at sende hende “romantiske” signaler? Altså prøve at skrue lidt op for at flirte. Efter lidt hvis begynder at se hun gengælder de her følelser eller den her flirting kunne du snakke med hende om det.

  • Mig, Pige, 15 år

Hejsa.
Jeg synes at du skal snakke med nogle andre om det og ikke være bange for at det bliver pinligt. Det er helt normalt. Og så måske lide så stille begynde at flirte lidt mere. Og så kan det være at hun også begynder også at flirte lidt mere. Ved ikke om det er til en stor hjælp men håber det kan hjælpe lidt.
Hilsen pier på 14

  • Pige fra København, Pige, 14 år

Hej, jeg er en 12 årig pige, siden jeg var helt lille vidste jeg at hormoner kan gøre at piger bliver forelsket i piger i puperteten. Jeg er forelsket i min bedste veninde ligesom dig, jeg håber jeg er bi men det tror jeg ikke. Hvis jeg var dig gjorde jeg som de andre skrev(har også selv gjort det) men det er ikke sikkert du er bi eller lespian.

  • En pige på 12, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat