Brev

Forelskelses fejl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige

Det er helt okay at være forelsket, i den samme som ens veninde, jeg vil opfordre dig til måske lige at tage en snak med din veninde. Sige til hinanden at i begge er forelsket i ham og få lavet en eller anden aftale om at i bare må tage det ad vejen. Så ved hun det, hvis dig og dit crush skulle blive kærester.

Du/I kunne jo evt. Lige tage en snak med jeres lærer. Tror godt din lærer ville kunne forstå jeres dilemma, det kan jo være at han/hun har et godt råd. Husk at din lærer ALDRIG skal bestemme over dit kærlighedsliv

Du kan måske også hvis du har en søster eller en bror, få snakket med dem om det. Ellers kunne det være du havde en bedsteforældre, du kunne snakke med det om.

Ellers så kan du jo vise din veninde brevet, da du har forklaret det rigtig flot

Hilsen Supergirl

  • Supergirl, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat