Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelses fejl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 🙂
1 – Uha, det er en rigtig svær en.. Hvis hun ‘var den første’ til at være vild med ham og fortælle det til dig, så ville jeg nok være meget forsigtig… Ellers skulle du måske vente lidt og prøve at finde ud af om han også synes om hende. Hvis han overhovedet ikke har det på samme måde med hende men i stedet er glad for dig, så ville jeg nok fortælle min veninde, at jeg ville være sammen med ham inden jeg gjorde det, bare så hun har hørt det fra dig selv først…

2 – Modsætninger mødes ofte, det er min egen erfaring. Jeg er næsten kun blevet forelsket i drenge der ikke ligner mig selv på ret mange punkter… Jeg synes det er vigtigt du prøver at være lidt ligeglad med hvad andre siger. Du skal ikke vælge kæreste til eller fra pga. om andre mener I passer sammen eller ej.

3 – Din lærer må ikke behandle dig anderledes lige meget hvad han/hun tænker. Prøv at lade være med at tænke så meget over hvad han/hun tænker. Jeg tror faktisk at hvis det var mig, så ville jeg prøve at bevise det modsatte; altså at jeg godt kunne følge okay med i timen selv om jeg var forelsket og havde en kæreste…

Håber det bedste for dig 🙂
Venlig hilsen

  • Anonymous, 14 år

Jeg syntes hvis du kan lide en dreng så selvom om det lyder dumt så fandt jeg ud af om han kunne lide mig jeg kunne ikke lide ham men jeg spurgte om hvis jeg spurgte ham om kæreste ville han sige måske og han lugtede ikke lunten men jeg fandt ud af at jeg ikke skulle spørge ham så

  • Pjuske2000m, 10 år

Hej pige

Det er helt okay at være forelsket, i den samme som ens veninde, jeg vil opfordre dig til måske lige at tage en snak med din veninde. Sige til hinanden at i begge er forelsket i ham og få lavet en eller anden aftale om at i bare må tage det ad vejen. Så ved hun det, hvis dig og dit crush skulle blive kærester.

Du/I kunne jo evt. Lige tage en snak med jeres lærer. Tror godt din lærer ville kunne forstå jeres dilemma, det kan jo være at han/hun har et godt råd. Husk at din lærer ALDRIG skal bestemme over dit kærlighedsliv

Du kan måske også hvis du har en søster eller en bror, få snakket med dem om det. Ellers kunne det være du havde en bedsteforældre, du kunne snakke med det om.

Ellers så kan du jo vise din veninde brevet, da du har forklaret det rigtig flot

Hilsen Supergirl

  • Supergirl, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat