Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelsen

Hej BørneTelefonen

Jeg står i det her dilemma,

jeg har mødt den her søde fyr og har efterhånden kendt ham længe,

vi skriver dagligt sammen da han pt. Bor langt væk fra mig,

men har planer om at flytte tættere på snart.

Han er en del ældre dog ikke noget jeg synes er slemt,

jeg er mega glad for ham og det samme omvendt.

Dog har jeg mødt en anden fyr nu også,

han er så sød og jeg tror jeg ved at blive glad for ham også,

han er mere på mik egen alder og bor meget tættere på mig.

Hvad skal jeg gøre, jeg ved ikke hvem jeg skal vælge

da jeg er vild med dem begge to, og vil ikke miste dem?

Jeg har ikke rigtig nogen mavefornemmelse omkring det.

Please hjælp mig

Hilsen den forvirrede og forelskede

Tilføjelse:

de bliver begge to ret jaloux hvis jeg ses med andre drenge, som venner,

dette giver mig endnu mere lyst til dem begge.

Har i evt. en pæn måde at stoppe det med den ene på for ikke at gøre den anden så ked af det?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Du skal nok vente lidt tid og så burde svaret om hvilken fyr du bedst kan lide komme. Vælg bare en hvis han ellers vil blive jaloux over at du også ses med den anden. Og der er nok ik en pæn måde at høre det på. Jeg tror du må gøre det som når du hiver et plaster af for ellers lider den du ik vælger i lang tid. Det er bedre hvis du bare siger at det ik kan dug og vær ærlig omkring det. Eller vælg dem begge og sig til den ene at han ik kan bestemme om du er sammen med andre drenge. Begge vil nok såre en af dem eller begge men sådan er livet bare nogle gange. Og det er jo også det der gør at man kan se det gode. Hvis man ik har mærket smerten er du ligeglad med glæden fordi den føles neutral. Kh en pige

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg vil ikke råde dig til at skille dig af med en af dem. Hvis jeg fik en besked, hvor en dreng skrev han bedre kunne lide en anden, ville det være pænt nedtur. Jeg synes helt klart du skal vælge ham tættere på din egen alder, selvom den anden kom først. Når man er i den alder, skal man overveje grundigt hvem man dater. Hvis aldersforskellen er høj, er der nogle ting man måske ikke er klar til, men den anden er. Men det kan selvfølgelig også være ham tættest på din alder, er klar til nogle ting. Men det er dit eget valg 🙂 Du kan prøve at se hvem der skriver mest, og skriver sødest, måske interessere sig mest for dig, eller noget i sen stil. Ham der er på din alder ca bor også tættere, hvilket er et win. Fordi hvis i bliver noget, kan i nemt ses og gøre det i nu skal. Du kan også tænke på det på denne måde: Hvis du virkelig kunne lide den første, havde du ikke faldt for den anden. :)) håber det hjalp lidt! Mvh mig <3

  • Mig, Pige, 13 år

Det simple råd: Hvad siger dit hjerte, lyt til dig hjerte?
Det noget af en svær situation du havnet i søde 🙁 Det tydeligt for mig at du elsker dem begge, når du siger du ikke ønsker at såre dem, men kære, en af dem vil bli såret. Du desværre nødt til i den her situation at tænke mere på dig selv. Først skal du finde ud af hvad det enlig er du vil.
Der er allerede kommet nogle gode råd i forvejen, som du evt. kan følge. Du ka også lave en liste, hvor du ved dem begge skriver deres positive og negative sider, altså hvad synes du er godt og dårlig for dig. Personligt tænker jeg, om I alle er vidt forskellige steder i jeres liv. Tænkt derfor også over det, jeg kunne forstille mig at ham den ældste er et noget andet sted i livet, end du er, men måske er det faktisk en god ting. Er han fx. typen der hellere vil sidde hjemme, end at tag ud og feste? Så han måske også klar til at slå sig ned. Hvilket betyder at du måske også kan finde et stabilt fast forhold i ham. Hvorimod hvis han eller ham den yngste er typen der skal ud og feste hver weekend, drikke sig fuld osv. Så er der også en større risiko for, at de kan finde en anden, siger ik det sker, siger det for at du skal overveje alle muligheder. Hvor er du selv i alt det her? Er du typen der skal ud og feste, eller er du den rolige type, der hellere vil sidde og putte hjemme i sofaen? Hvem passer du bedst sammen med på det her punkt? Noget andet er, at jeg bed også mærke I, at du siger du har planer om at flytte tættere på ham den ældste, er det forsat planen? For hvis det er tilfældet, så har dit hjerte måske allerede taget beslutningen for dig. Fordelen ved at du vælger ham den ældste, er at hvis i begge er mentalt det samme sted, så kan I meget vel få et rigtig godt lang forhold. Ulempen er at hvis i er vidt forskellige steder i livet, så vil det på et tidspunkt nok stoppe. Det samme kan også gælde med ham den yngste. Men set på jeres alder, burde du jo vælge ham, men igen, hvem passer du bedst sammen med på personlighed, modenhed osv. Lav som sagt en liste, og det dermed at se hvem der viser mest interesse i dig, som Mig, PIGE, 13 år skriver. Det faktisk også en rigtig god ide.

Jeg vil dog knytte en kommentar til det hun siger, ang. at hvis du virkelig kunne lide den første, havde du ikke faldet for den anden. Her vil jeg sige, at det kan man faktisk godt, man er ikke herre over kærlighed, og man kan sagtens falde for to personer, men det betyder ikke altid man skal handle på det. Det simple råd jeg startede med: Hvad siger dit hjerte, lyt til dig hjerte.

  • Bare mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat