Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse og kærlighed

Hej:)

Jeg er en 15 årige gammel pige.

Jeg får hele tiden af vide at jeg er smuk,

men når det kommer til drenge føler jeg mig udenfor.

De giver mig aldrig opmærksomhed,

og føler ikke jeg er sjov eller smuk nok,

og det er derfor de ikke gider at snakke med mig.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige. Måske er du bare alt for god til dem, de lyder ihvertfald ikke særlig søde. Find nogle andre for du skal ikke ældre dig for deres skyld. Slayy

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey søde
Syntes du skal arbejde mere med dig selv. Kan godt forstå du gerne vil have en kæreste, men hvad er han værd hvis han er et “must have” Jeg mener bare. Flirt er sjovt og sådan. Syntes ikke du skal have kæreste på bare for “at have kæreste på” you know?

Hvis du ikke føler dig pæn nok kan du evt begynde at eksistere mere med dit udseende, make Up, hår, tøj og smykker.
Men også husk at elsk dig selv. Det hjælper meget mere end alt det man kan proppe på sig selv :))

Et andet tip er at blive venner med drenge, det er tit svært at få en kæreste hvis du “aldrig har snakket med det modsatte køn” Så kan det nemlig være drengene sker dig som “uinteresseret” i andet end piger. ¯\_(ツ)_/¯

Men Hey, alting til sin tid ik skat <33

  • Anonym, Pige, 15 år

Har lige læst de andre svar og forstår godt dine tanker. Jeg vil bare tilføje en pointe: måske er det dem der er nogle bangebukse. Hvis du hele tiden bliver kaldt smuk må der da være noget om det. Måske føler de sig næsten bange for dig på grund af det.

Elelr også har de bare ikke nogle planer om piger lige forløbigt. Er ærligt talt og mere til minecraft selv end til kærester.

Det er slet ikke noget du skal være bekymret over. Og husk at du ikke behøver nogen andre til at elske dig så længe du elsker dig selv

<3

  • A, Nonbinær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat