Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse og forvirring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Hvis du gerne vil begynde at snakke med den her tøs, vil jeg sige at det ville være bedst at starte i det små, altså skape kontakt til hende.
Så spørg fx om hjælp til lektier over messanger eller giv små komplimanter til hende. Hen af vejen vil i blive mere og mere trygge sammen jo mere kontakt i har. Så kan det jo gå op i de lidt større og grænseoverskridne ting som at tage i biografen eller lave noget andet sjovt med hianden.

Held og lykke med dig 🙂
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

  • WeKeepThisLoveInAPhotograph, Dreng, 15 år

Hej N. Jeg er en pige på samme alder. Jeg kan fortælle dig at piger er lige så generte som drenge. Hvis ikke mere. Og ja, den kommer nok til at være lidt akavet, men du kan i det mindste være glad for at du turde. Jeg tror at hun ville blive overrasket. Men mit bedste bud er at du skal spørge hende om i lige kan snakke. Så fortælle hende at du godt kan lide hende. Held og lykke.

  • Anonymous, 13 år

start i det små skriv over messenger og over beskeder spørg om lektier eller noget også kan i skrive mere og mere sammen også en måned efter hvis du føler i er blevet gode venner af en art eller føler i har noget sammen så spørg hende om hun kunne lide dig og hvis ja så er den sag jo afgjort og hvis hun skriver nej så ja så bare skriv okay. Og hvis hun skriver hvorfor eller hvorfor spørger du. Så skriver du bare bare rart at vide Men du bestemmer selv hvad du vil skrive det er bare det som jeg gør☺️☺️?

  • De4612, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat