Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse men distance

Okay, så, jeg er en 14 årige Demi-Pan-sexual (jeg er til alle slags køn, plus jeg forelsker mig kun i en person jeg kender meget godt) pige.

Jeg kan virkelig godt li den her svenske pige, jeg har mødt på internette, men jeg er bange for at vi mister kontakten hvis jeg fortæller hende at jeg faktisk godt kan li hende.

Dog, jeg er stadig bange for, at hvis nu jeg fortæller hende deet, og hun kan li mig tilbage- at det bliver akavet og anderledes….

Hvad skal jeg gøre???

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

flurt med giv hende komprimanger sige det indirekte

  • Anonym, Pige, 13 år

altså du kan sige til hende at du ik kan lide drenge vis hun så siger at hun heller ik kan lide drenge kan du bare sige men jeg har føleser for en pige som er… dig ved godt du ik kan lide mig sikkert det kan du sige

  • louise, Pige, 15 år

Jeg synes, at du kunne prøve at ringe/skrive til hende omkring dine følelser.
Hvis du synes, at det er for akavet så prøv at skrive lidt anderledes end du plejer. Fx kunne du skrive noget, som hentyder til dine følelser.

Håber du kan bruge mit svar
Hilsen Solskin

  • Solskin, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat