Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse i samme køn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er det samme med mig men jeg har nogle gange gået hen og snakke med hende jeg kan lide men vi ikke Kæreste men jeg vil gerne prøve at spørge hende

  • Vera, Pige, 18 år

Heyy
Har selv prøvet det! Og kan godt være du ikke vil tage råd fra en 15 årig! Men synes du skal prøve at tilføje hende på sociale medier hvis du ikke allerede har! Og hvis du har hendes snap, kan du spørge hende indtil små ting til at starte med! Eks. Lektier, Hvor hun køber tøj, om hun skal noget i weekenden osv. Og hvis i begynder at snappe mere kan i snakke om at mødes efter skole tid? Håber det hjalp<3

  • X, Pige, 15 år

JEG ER OGSÅ BISEKSOEL 😀 så jeg syndes ikke du skal holde dig tilbage lige maget om du er eller ej!😺

  • Silje, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat