Brev

forelskelse eller

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på helt samme måde, ved hellere ikke hvad jeg skal gøre, så er ikke til meget hjælp, men det hele skal nok gå! På et tidspunkt kommer du over det, tro det eller ej:)

  • Kastanjemanden, Pige, 15 år

Hejsa! Først og fremmest vil jeg lige klappe dig på skuldren over, at du godt kan se at du måske er ved at gå over stregen, og at du er villig til at ændre dig!
Det er langt fra alle der har selvindsigt nok til at indrømme sådanne ting. Mega sejt af dig 🙂

Anyways.
Alt jeg vil sige er, at jeg stod i en lignende situation for lidt tid siden. Jeg var helt besat af denne her person, og havde det egentlig præcis ligesom du har det, så du skal vide at du ikke er alene om de her føelser.

Det der har hjulpet mig mest er at fjerne alt fokus fra personen. Se en god serie, løb en tur, vær sammen med nogle andre venner? Du kunne også prøve at holde lidt mere afstand til de sociale medier.
Måske kunne det hjælpe? Det virkede ihvertfald for mig 🙂
Ellers kunne det også være en hjælp at få sat flere ord på hvordan præcis du har det. Du kan snakke med en ven om det, eller måske bare skrive dine tanker ned i fx. En dagbog eller lign.
Det plejer at hjælpe mig når jeg overtænker!
Uanset hvad er jeg sikker på at det nok skal gå, især når nu du er så bevidst om dine føelser og handlinger!
Jeg krydser fingrer for dig 🙂

Knus <3

  • Nobody, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat