Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse eller ej

Hej

 

jeg er en pige på 12 år.

Der er den her dreng i min klasse

og de fleste piger i min klasse synes at jeg passer godt sammen med ham.

Jeg kan godt lide ham men jeg ved ikke om jeg kan lide ham på den måde.

 

Hvad skal jeg gøre for at finde ud af

om jeg kan lide ham og hvis jeg kan lide ham hvad skal jeg så gøre?

 

Jeg har lagt mærke til at han nogle gange kigger på mig i timerne

men jeg ved ikke om det har noget med det at gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Jeg synes ikke du skal vælge dit “Crush” ud fra hvad dine veninder synes. Jeg synes du skal lytte til din mavefornemmelse og hvad dit hjerte fortæller dig. Du siger at du tror du godt kan lide ham, men er ikke helt sikker, hvis det var mig ville jeg nok vente lidt og se hvad der sker evt. vente til i er lidt ældre. Det kan være svært at vide hvad man vil og om man vil i din alder, når i er lidt ældre ikke meget men lidt måske 15 år vil du bedre kunne forstå alt det der sker omkring dig med kærlighed. Jeg siger ikke du er ekspert langtfra, men du har måske en bedre idé om hvad der foregår.
Ellers skal du bare gøre som du føler for, du skal ikke gøre noget du ikke vil.
Håber det var til nogen hjælp.
V.H. Den forstående.

  • Den forstående., 15 år

jeg syntes at du skal spørge om han kan lide dig

  • Anonymous, 15 år

Hej
først vil jeg sige at det handler ikke så meget om hvad dine veninder syntes men mere hvordan du føler det. Selvfølgelig er det ok at de siger hvad de syntes og giver dig råd eller et skub i den rigtige retning, men i sidste ende er det op til dig. Og hvis du er i tvivl om hvordan du finder ud af om du kan lide ham på den måde syntes jeg du skal prøve at snakke med ham og lære ham lidt bedere at kende ved ikke hvor godt du kender ham i forvejen men hvis i aldrig rigtig har snakket sammen ville det nok være en god ide at lære ham bedere at kende og hvis du er for genert til at gå hen og snakke med ham kan du jo skrive på snap eller noget andet.
når du langsomt begynder at kende ham mere vil du både finde ud af hvordan du føler for ham og nok også hvordan han føler for dig. og hvis du finder ud af at du kan lide ham kunne du fortælle ham det hvis du har mod på det

  • girlpower123, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat