Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse (crush)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 15 år
Jeg er en pige på 14, snart 15.

Jeg synes at du skal sende et billede tilbage til hende, så du viser at du ikke “afviser” hende og at du faktisk er interesseret i hende. Jeg tror dog ikke at hun kommer til at tænke så meget over det. Men det er da helt klart et tegn at hun sender ansigt i stedet for væg, da det er noget jeg i hvertfald kun gør til få drenge.

Jeg forstår også godt at du overtænker hele situationen, da man ikke kan lade være med at tænke på om det er et tegn på at personen kan lide én tilbage.

Held og Lykke
Kh pige på snart 15 år😉

  • Anonym, Pige, 14 år

Måske kunne du prøve at sende anonym besked og sige at det er en fra din klasse så hun ikke bliver bange og så sig at du er vild med hende det har hjulpet for mange

  • Dreng, Dreng, 15 år

Hej
Du kunne prøve at sende et billede tilbage af dig og se hvad der sker fordi så kan du se om hun kan lid dig

  • Anonym, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat