Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror hun er forelsket i dig! Men er genert, inviter hende ud eller hjem til dig og lav lektier

  • En pige der vil hjælpe, Pige, 18 år

Jeg har selv en rigtig god veninde, som finder en fyr rigtig attraktiv og skriver med ham meget. Hun snakker dog ikke så meget med ham i skolen, så derfor er der ikke så mange der ved det. Han har inviteret hende hjem en dag, som viser han også godt kan lide hende. Mit råd til dig er, at lave en aftale med hende(Hjemme ved dig, eller et andet sted) hvis hun så ikke vil eller kan er du mere afklaret og hvis hun kan er det jo bare mega dejligt.

Held og lykke

  • Anonym, Pige, 15 år

Vi piger kan rigtig godt lide, at spille lidt kostbar. Ligesom vi også godt kan lide det romantiske. Hvis du ikke allerede gør det, så begynd at skriv godmorgen til hende, når du vågner, og godnat når du går i seng. Især godmorgen er en rigtig god ting. Det kan vi piger godt lide. For så ved vi, at man I drenge tænker på en, når man vågner. Hvis hun skriver godmorgen tilbage, og evt sender kys eller hjerte emoji, så det for det meste et tegn på hun kan li dig. Skriver hun selv på eget initiativ godmorgen, er det kun endnu bedre. Prøv at start ud med: “Godmorgen søde, jeg håber du har sovet godt ❤️”
.
Udover det, så virker det til du skal være lidt tålmodig med hende, tror hun er usikker på sig selv. Tag det stille og roligt. Spørg evt, og hun har lyst til at ses, måske start med at tag på en cafe sammen. Bar ikke forhast tingene, hav tålmodighed. Min mand, måtte vente fra jeg var omkring 13 til jeg var omkring 17 år, før jeg endelig sagde ja til at blive kærester. Vi gift og har barn i dag. Men han gav aldrig op på mig. Så elsker du hende højt nok, så giv det den tid det tager 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat