Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Der er ingen parameter der viser om en pige kan lide dig det er helt forskelligt men hvis i har skrevet sammen i to år og du godt kan lide hende skulle du måske prøve at være mere sammen med hende efter skole og spørge om i skal hænge ud og når du har lært hende lidt Beder at kende kan du fortælle hende hvordan du har det for jeg tænker at det ikke er blevet Beder de seneste 2 år hvor du bare har skrevet med hende det er på tide at tage det næste skridt ellers vil du bare fortryde om noget tid
Håber mit råd kunne hjælpe også selvom jeg ikke er så gammel
Hilsen F H

  • F H, Pige, 11 år

Spørg om hun vil hænge ud!!! og hvis i holder øjenkontakt er det et tegn på at hun godt kan lide dig. Det er i hvert fald det de fleste piger vil gør hvis de kan lide en. få i nogle gange øjenkontakt i klassen er også et godt tegn. Hvis du ikke spørge hende nu, kan det blive for sent. Gør det nu!
Håber at det ku hjælpe

  • Seb124, Dreng, 17 år

Jeg synes at du skal snakke med hende om det og spørge om hun med ud og gå en tur.
Fortæl hende hvordan du har det.

  • Brugernavn, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat