Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Det jeg tager udgangspunkt i er at han gerne vil være omkring dig, være sammen med dig (måske og kun dig, hvilket vil være rigtig godt), og gerne vil være der hvor du er. Det er ikke muligt at fastslå han er 100% interesseret i dig, men jeg synes helt klart det peger i den rigtige retning. Så tag du og vis noget interesse i ham, for nu har han jo gjort det ved dig i et stykke tid (i form af at ville være sammen med dig), så kan det være at det udvikler sig? Pøj pøj med det

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej pige på 16

Det lyder sol om at han har en eller anden interesse i at tilbringe tid sammen med dig og det er jo et godt tegn.

Mit råd ville være at åbne op for ham og tilbringe lidt tid sammen med ham måske endda at det bare er jer to sammen og så se, hvordan tingene udvikler sig.

Held og lykke!

  • Simse, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat