Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 15 årig pige
Du er ældre end mig men jeg har været i mange forhold før og ved hvordan det føles g du blive nød til at snakke med ham og finde ud af hvordan i kan stole på hinanden og han skal lytte til dine behov men du skal også lytte til hans og snak med ham om dine følsere hvis han ikke sætter pris på dig hvis han ikke gider dig eller ikke vil lytte er han ikke god nok til dig og han skal ikke leje med dine følser så må du sige fra og jeg ved godt at det er svært men du bliver nød til at gøre det for dit ejet beste håber jeg kunne hjælpe

Vh Mikkel

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej pige på 15.
Jeg kan godt forstå at du føler dig jaloux. Men tror ikke du bliver populær blandt ham vis du er jaloux. Måske skal du bare sige hvad du virkelig føler for ham, og at han skal indse at det er forkert, det han har gjort. Du skal sige at han skal vise noget for dig vis det skal være noget.

Hjalp det?

  • Magnus, Dreng, 14 år

Jeg kan godt se hvad du mener jeg havde også engang en flirt der gjorde nogen mærkelige ting men vi havde et par fælles venner så jeg valgt og skrive til en af hans venner hvordan jeg havde det og han forstod mig virkelig og sagde “ han ka virkelig godt lide dig han vil bare have du skal bevise det nok så han virkelig ved du er den rigtige” dagen efter skrev jeg en virkelig lang og sød besked til ham om mine følelser og siden der har vi virkelig haft det godt

  • A, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat