Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvis hende du er interesseret så hun ved det og måske har mere fokus på dig end på alle andre drenge så,kan i jo flirte og hvis hun også kan lide dig kan i måske blive kærester når i begge er klar no Rush

  • Den lille pige, 14 år

Hej
Hvis du ved hun også kan lide dig, så prøv at snak med hende om det. Så ved hun hvad der foregår, og hvis hun kan lide dig, er jeg sikker på at hun vil vente.

  • Anonymous, 13 år

Jeg har selv en kæreste der har meget travlt for tiden, og vi blev enig om ikke at skrive til hinanden i et stykke tid. (Det var pga hans eksamener) Jeg synes du skal spørge hende. I behøver jo ikke at være sammen hele tiden, men en gang i mellem når i begge har tid.

  • Kiwi, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat