Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Jeg tror det bedste du kan gøre er at vise hende at du er interesseret i hende. Bare de små ting, som at smile og/eller sige godmorgen og farvel når i henholdsvis kommer i skole og forlader skolen, eller at tilbringe mere tid sammen med hende.
På den måde kan du også se om hun sender tegnene tilbage, altså om hun også er interesseret i dig.
Held og lykke fra mig også 🙂

  • Mig :), 13 år

Normalt som pige ville jeg ikke bryde mig om at sådan noget gik for stærkt, og ud fra min personlig oplevelse varer stille og rolige forhold længere end “hurtige” forhold. Jeg syntes personligt at du skal vente, og fortælle dine følelser når du føler dig 100% tryg. 🙂
Held og lykke!

  • Cookie, 13 år

Kære dreng der lyder til at have fundet sig en rigtig sød pige! Jeg synes at du skal give det lidt tid…. ud fra egen erfaring (og det er ikke for at afskrække) kan jeg ihvertfald godt komme til at trække mig lidt tilbage hvis et forhold går for hurtigt, men det er selvfølgelig meget individuelt. Mit råd til dig vil være at prøve at aflure nogle af hendes signaler og se om du kan få et hint om at hun føler det samme som dig. Du må stole på dig selv! Det er helt klart det du kommer længst med. Hilsen Den Lykkelige Slutning

  • Den Lykkelige Slutning, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat