Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej drengen med håbløs forelskelse
Hvis dig og din bedste ven virkelig er bedste venner, så kan i jo tale med hinanden omkring alt.. så måske du skulle tage en snak med din bedste ven og spørge om han stadig har følelser for denne her pige, husk at sige at han skal være helt ærlig.. det er nok mit bedste råd for nu 🙂
Knus mig

  • Patr8710, 14 år

Du står i en meget svær situation. Jeg har selv stået der før, så jeg ved hvordan det er. Hvis jeg skulle give der et råd var det at snakke ned din ven og hende pigen. Mens dig og din ven står og snakker så kom ind på emnet //helt tilfældigt 😉 // spørg om han kan lide hende osv. Men det er også super vigtigt at snakke med pigen find ud af om hun kan lide dig!! Hvis du vil finde ud af om hun kan lide dig så giv hende et kompliment vis at hun er lidt mere en bare en pige fra klassen (man lad hver at gå over stregen) Jeg er selv en pige, så jeg kender lidt til det. Håber du kunne bruge det til noget!!

  • Pige#hjælper, 14 år

Hej Kasper!
Jeg synes du skal spørge din bedste ven om han kan lide nogle, hvis svaret så er ja, kan du spørge hvem.
Hvis han stadig kan lide hende, må du tage den derfra og fortælle at du også kan lide hende.

  • Cath :3, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat