Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse 🥰😍

Hej alle sammen

jeg er en dreng på 13

jeg forelsket i en pige i min klasse vi snakker godt sammen og skriver sammen en gang i mellem hun opsøger mig også tit

og jeg vil mega gerne fortælle hvad jeg gøler for hende men er bange for at blive afvist

men vil også gerne vide hvordan hun også er forelsket i mig

ved ikke hvad jeg skal gøre

Hilsen let forvirret dreng

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal vente lidt med at “springe ud i det” og spørge hende, du skal være næsten helt sikker på at hun også føler det samme for dig. Jeg tænker at i stedet for at du siger det til hende, så prøver du at vise det, ved F.eks. at lægge din hånd tæt ved hendes når i sidder tæt og se om hun bliver lidt nervøs på den gode måde. Eller måske kramme hende lidt ekstra når i hilser på hinanden, på den måde ville du kunne se om hun trækker sig væk fra dig eller bliver genert og glad. Når du har fundet ud af hvad hun føler ved at teste disse trin af, tror jeg det kommer helt naturligt. For jeg forstår godt det kan være grænseoverskridende bare lige at fortælle hende hvad du føler. Held og Lykke det skal nok gå. Det er den bedste følelse at være forelsket, nyd det<3

  • Marie, Pige, 16 år

Jeg er selv en pige der har en del erfaring. Men synes du skulle prøve at flirte lidt mere med hende, vi piger kan godt lide opmærksomhed og hvis hun viser større og større interesse, synes jeg du skal invitere hende hjem eller et andet sted så i kan snakke uden at blive forstyrret, og der fortæller du hende hvad du føler

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg kan godt forstå, at du synes det er grænseoverskridende, at sige dine følelser. Et godt råd, jeg ville bruge, ville være at starte med at komme med nogle indirekte bemærkinger. Du behøver ikke at gøre noget stort at det i starten. Men måske bare gradvist.

Håber jeg kunne hjælpe.

  • S, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat