Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskede

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at snakke med ham og fortælle hvordan du har det, måske synes han også at du er sød.

Men husk en god ven er altid mindst lige så godt;)

<3

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej
Jeg er lige blevet kæreste med en jeg har haft et crush på i 2 år. Han skiftede skole og vi havde ikke kontakt. Men så begyndte han at skrive til mig. Sådan over snap. Han spurgte nogle gange hvad jeg lavede og så begyndte vi at snakke om aftenen. Efter det blev vi kæreste. Det viste sig for at han har kunne lide mig i 4 år. Men min pointe er at du kan starte med at sende nogle beskeder hvor der står “laver”. Og måske efter noget tid skrive “snakke?” Hvis han er til det. På den måde kan i lære hinanden bedre at kende

  • Emily, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat