Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelske

Hej jeg er en dreng på 14

jeg er mega forelsket i en pige i min klasse

hun kigger nogen gange på mig

len ved ikke helt om det er fordi hun er intraserene

eller det bare er et tilfælle nogen der kender følelsen?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår godt hvis du er lidt forvirret. Forelskelse kan være svært, især hvis tingene ikke går som man vil ønske. Hvis du er modig kan du prøve at snakke med pigen, du behøver ikke nævne at du kan lide hende første gang, men jo mere i åbner jer op for hinanden jo større er chancen for at i kan snakke sammen om alt.
Men husk nu på at der ikke sker noget ved at snakke med hende om dine følelser, tro mig, mange drenge synes det er pinligt at vise følelser, men mange piger er helt vilde med drenge der tør vise deres følelser.

Håber du kan bruge mit svar

  • Anonym, Pige, 14 år

Det helt okay, Hvis du ved hvor hun bor kan du tage hen til hende og stille dig ude foran hendes vindue om natten. Det ELSKER piger virkelig. Så skal hun nok kunne lide dig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • amogussussyimpostor, lagkage, 8 år

Jeg kender den følelse rigtig godt, og jeg troede selv på at mit crush kunne lide mig. Da jeg så sagde til hende hvordan jeg følte, sagde hun at hun ikke havde det på samme måde. Forelskelse kan nemt gøre en blind, er min fortolkning. Dit crush kan måske ved et tilfælde falde blikket rundt i klassen, og st du lige fanger hende der er et tilfælde. Så, pas på. Men følg dit hjerte.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat