Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forbudt kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej kære,
Det virkelig noget øv, det du oplever.
Jeg har en veninde der selv er muslim, spurgte derfor hende til råds.

Hun siger til mig (og det ved du sikker allerede) :

“Hun kan ikke rigtigt gøre noget, det ikke tilladt i Islam for piger at være seksuelt kontakt udenfor ægteskab, dermed hellere ikke en kæreste / kæresteri, selvom der så intet seksuelt er. Hun kan selvfølgelig prøve at overbevise hendes forældre om, at de kun er venner, men i hendes situation, lyder det til at blive svært. Det er derimod tilladt at mødes for at drøfte ægteskab. Det må hendes forældre ikke forhindrer hende i. Men at bruge det som en undskyldning, skal man også passe på med.”

Hun siger videre at det hun selv gjorde, var at hun fik overtalt sine forældre til, at inviterer hendes den gang forelskelse til middag, sammen med hans forældre. De havde begge sagt de ønskede at være kærester, og troede på et ægteskab. Det endte med hendes forældre accepterede det. I dag er de gift og har et barn. Måske det kan bruges?

Jeg ved ikke selv så meget om jeres religion, men set fra mit syn, synes jeg ikke det fair. Jeg forsøger ikke træde nogen over tæerne, men stod det til mig, skulle dine forældre blande sig uden om. Det her er Danmark, og hvis en ung pige som dig ønsker en kæreste, skal hun have lov til det, uanset religion. Jeg synes ikke det ligestilling, at en Muslims dreng godt må have en kæreste, endda have sex med hende. Men intet af dette må en muslimsk pige.

Hvis du kender andre muslimske piger, der har kærester, eller er gift. Kan du måske spørger dem til råds? Tror det langt lettere at få et brugbart svar , når det en der forstår din religion,

Alt held og lykke 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat