Brev

Forælsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa

jeg vil lige sige at jeg kan godt forstå din situation og jeg har også selv været i noget der ligner, og du har ret i at det kan ødelægge jeres venskab hvis du fortæller ham at du godt kan lide ham, men samtidig hvis han føler det samme for dig, hvordan skal i så få det til at fungere når han jo nu bor i USA? der er rigtig mange ting man skal tage stilling til når man har sådan nogle følgser.

så mit råd til dig er at du nok bare skal holde ud fordi venskab er meget bedre end at have en kæreste. de fleste kærestepar holder kun nogle år hvor der imod venskaber er for livet.

  • anonym, Pige, 16 år

Hej pige på 14.

Ja, det er godt nok en lorte situation, det kan jeg godt se.

Når man er så ung så plejer et langdistanceforhold ikke at virke og derfor synes jeg ikke det er en god idé at erklære dine følelser?

For at beholde jeres venskab og ikke bare smide det væk på et 3 måneders forhold så er det nok bedst at der er ikke sker noget.

Håber du kommer over din forelskelse!

  • Kdkdk, Dreng, 16 år

Tror det er bedst at i forsætter med at være venner, pga at han bor i USA.

  • Nndnd, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat