Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forælsked i en jeg aldrig have trdoet

Kære alle jeg har brug for 1 råd

der er den her dreng

han går i min klasse og jeg er begynt og kunne lide ham

han e 1 år yngre ind mig

har i ider til hvad jeg kan gøre

hilsen den 14 årige pige

14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 jeg har en ting at sige – bare spring ud i det! Og hvad så om han er et år yngre? Hvis du er glad for ham, og han er sød osv så skal du da go for it 🙂
Jeg har selv haft en del veninder, som fandt yngre drenge meget søde og ser intet problem i det. At begynde på at snakke lidt med ham, er altid en start.

Håber du kan bruge mit svar xoxo 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Kære pige har selv. Haft en jeg var vild med men jeg sagde det bare til ham og han sagde han vil tænke over det jeg blev trist men så dagen efter kom han hjem til mig og sagde at han ville så mit råd til dig er grib chancen tah mod til sig måske skal du snakke med en du er tæt på grib chancen og gå ud i det lige meget om han er1 år yngre eller 1 år ældre følg dit hjete og jeg støtter dig fuldt ud selv om jeg ikkr kender dig hilsen den søde pige 17 år

  • Den søde 17 årige pige, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat