Brev

For ung til forelskelse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år:)
Jeg synes ikke at der er en aldersgrænse, hvis man er forelsket og føler det er rigtigt!
Jeg synes, du skal, gøre hvad du synes der passer dig bedst, hvis det er at holde dig lidt mere tilbage så gør det, hvis det er bare at hoppe ud i det så gør det. Men der er stadig en aldersgrænse for de seksuele ting (15 år), men hvad jeg forstår, af det du skriver, så er det ikke det du spørger om?

Håber du kunne bruge det – og finder ud af hvad der er bedst.
Hilsen pige på 15 år.

  • A, Pige, 15 år

hejsa:)

Jeg kan selv huske da jeg var 12 år var jeg vildt forelsket i en person. Og når du føler i dette moment at du er vildt forelsket i en person, er det jo det du føler. Det kan være det føles helt fantastisk i når det står på, men måske ikke være det samme når du tænker tilbage på det. Det er helt normalt. Du føler jo som du føler.

Hvis det med at du er forelsket i en pige bekymre dig, skal du bare vide at det er helt normalt og du er perfekt som du er, og der er mange der begynder at eksperimentere og føle nogle følelser for folk som man ikke havde regnet med, men det er helt ok. Bare det føles godt og rigtigt, man skal ikke gøre noget man ikke har lyst til:)

Håber mit svar kan være nyttigt:)

  • Hilsen pige på 18 med en smule livserfaring, Pige, 18 år

Hej alle!
tusind tak for jeres svar, i er alle super søde! jeg er så taknemmelig. alle svar har hjulpet mig med de tanker og følelser jeg har ligget med.
Mange tak <3
Kh hende der skrev brevet

  • Hende der skrev brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat