Brev

For ung til forelskelse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år:)
Jeg synes ikke at der er en aldersgrænse, hvis man er forelsket og føler det er rigtigt!
Jeg synes, du skal, gøre hvad du synes der passer dig bedst, hvis det er at holde dig lidt mere tilbage så gør det, hvis det er bare at hoppe ud i det så gør det. Men der er stadig en aldersgrænse for de seksuele ting (15 år), men hvad jeg forstår, af det du skriver, så er det ikke det du spørger om?

Håber du kunne bruge det – og finder ud af hvad der er bedst.
Hilsen pige på 15 år.

  • A, Pige, 15 år

hejsa:)

Jeg kan selv huske da jeg var 12 år var jeg vildt forelsket i en person. Og når du føler i dette moment at du er vildt forelsket i en person, er det jo det du føler. Det kan være det føles helt fantastisk i når det står på, men måske ikke være det samme når du tænker tilbage på det. Det er helt normalt. Du føler jo som du føler.

Hvis det med at du er forelsket i en pige bekymre dig, skal du bare vide at det er helt normalt og du er perfekt som du er, og der er mange der begynder at eksperimentere og føle nogle følelser for folk som man ikke havde regnet med, men det er helt ok. Bare det føles godt og rigtigt, man skal ikke gøre noget man ikke har lyst til:)

Håber mit svar kan være nyttigt:)

  • Hilsen pige på 18 med en smule livserfaring, Pige, 18 år

Hej alle!
tusind tak for jeres svar, i er alle super søde! jeg er så taknemmelig. alle svar har hjulpet mig med de tanker og følelser jeg har ligget med.
Mange tak <3
Kh hende der skrev brevet

  • Hende der skrev brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat