Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For stor alders forskel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare vær sød mod hende
Så går det nok

  • Kat❤️, Pige, 23 år

Hejsa
Jeg syntes personligt ikke selv at du overhovedet burde have en kæreste i så ung en alder. Altså selvfølgelig kan du godt, men så tror jeg at du skal holde dig til nogle som er max 1 år yngre og gerne fra samme årgang. Du behøver virkelig ik en kæreste og kommer ik til at fortryde hvis du ik har en. Jeg havde ikke selv en kæreste da jeg var på din alder, og det er jeg rigtig glad for. Hvis du skal date en som er så meget yngre end dig, skal det (efter min mening) være efter folkeskolen og enlig helst hvor i begge er over 17-18 år. Det er selvfølgelig bare min mening, men syntes at du skal vente eller fine en anden. I kan sikkert godt være venner, igen tvivl om det, men hvad er pointen enlig i at have en kæreste så tidligt? Er det ikke bare en titel i så ung en alder?

  • :-), Pige, 16 år

Syntes overhovedet ikke 2 års aldersforskel er for meget. Men hvis man ser på at hun så kun er 11…idk måske er hun lidt for ung til en kæreste? Gør hvad du vil. Hvis du virkelig, sådan VIRKELIG, elsker hende så spørg hende. Men vær klar over at det ikke altid er en god ide at tro at en 11 årig er helt klar på et forhold, og slet ikke et hun dropper 2 uger efter.

<3

  • Lynx (er sus), Demigirl, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat