Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For meget tunge!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig det til ham når han er småberuset så rammer det ikke hårdt

  • 1, Dreng, 16 år

Hej forvirret pige💞

Rigtig sejt, at du skriver herind🙂

Du kunne jo sige det til ham sådan her: “det jeg vil fortælle dig nu, er virkelig ikke for at såre dig, men det er noget jeg har tænkt på i noget tid, jeg elsker dig så højt, og jeg elsker at snave med dig, men jeg føler nogle gange, at du bruger lidt for meget tunge” og så se hvad han svarer, og så tage det, som det kommer😉

Håber du kunne bruge det!

Kh Q 🙂

  • Q, Pige, 14 år

Prøv at sige det sjovt og lad som om du ikke har tænkt på det, men næste gang i går det, så sig bagefter “sorry men det var lidt for meget tunge/sorry men jeg kan ikke lide så meget tunge, nu skal jeg vise dig hvordan man gør/hvordan jeg kan lide det. Og så kys ham der og så vil han allerede komme over det. Men synes i hvert fald du skal sige det næste gang i kysser, det ville gøre ham rigtig ked af det hvis du siger det flere dage efter jeres kys, for så betyder det at du tænkte rigtig meet over de. Kh.

  • Obama, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat