Brev

for lille til en 9 klasse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Helt uenig med den foregående. Det er helt almindeligt at drengen er ældre end pigen og to år er jo ingenting. Hvis han er sød og mener det seriøst – go for it!! Selvfølgelig kommer der et tidspunkt hvis I ender med at danne par at I skal ha en snak om det sexuelle. Der er det vigtigt at du står fast på dine grænser og på dine behov og ønsker, og det er vigtigt I får det snakket godt igennem inden. Men jeg synes du skal forfølge chancen – spørg om han vil med i biografen, ud og gå en tur, på McD eller et eller andet.

  • Marie T, Pige, 16 år

Jeg har slev haft en kæreste der går i 9 og jeg går i 7 der er ikke noget galt i at i flirter, du skal bare være sikker og føle dig tryg ved ham.
Du bestemmer selv hvordan det skal gå i kan skrive om hvad i skal gøre.
Men pas på at han bare ikke bruger dig, for det gjorde min ex kæreste på en måde.
Altså han kneppede med en anden dagen efter han slog op såe.
Bare tænk dig om hvad du gør for der er slet ik noget galt i det

  • Anna, Pige, 13 år

har ikke prøvet det selv men en fra 9. klasse kunne på et tidspunkt godt lide mig, på det tidspunkt havde jeg ingen interasse i at skulle have et forhld til nogle og slet ikke en 9. klasse. men dem fra hans klasse drillede ham med at han kunne lide mig og hans venner kom tit hen til mig og sagde ting som om jeg ville mødes med ham på toilettet og så afsluttede med at sige at han jo er for ung til mig. så måske er det fordi han er bange for at blive “drillet” af de andre af hans venner? og det er derfor han aldrig skriver til dig?

  • mig, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat