Brev

For god til mig?

Hej BørneTelefonen.

 

Jeg er en dreng på 11 år, der er HELT vildt forelsket i en pige fra min klasse. Hver gang vi er sammen, slår mit hjerte helt vildt, og det er som om at tiden står stille.

 

Jeg har kendt hende siden børnehaven, og har været kærester med hende før. Men vi slog op, og det fortryder jeg VIRKELIGT meget, nu hvor at vi går i femte.

 

Jeg har hørt rygter om at hun er kærester med en anden fra klassen, og jeg ser også at de tit hænger ud sammen.

Nogle gange syntes jeg at hendes kæreste ikke behandler hende særligt godt, men der er ikke rigtigt noget at gøre ved det.

 

Nogle gange tvivler jeg faktisk på, om hun er for god til mig. I frikvartererne har jeg heller ikke noget at lave. Jeg har ikke rigtigt nogle venner, så der er ikke meget at gøre.

Hende jeg er forelsket i, spiller rundbold eller andet i frikvartererne, men der er jeg ELENDIG til, og jeg er bange for at de andre på mit hold ville blive sure på mig hvis jeg gjorde noget forkert.

 

Jeg skal flytte skole om halvandet år, og jeg vil ikke kunne tilgive mig selv, hvis jeg ikke kommer sammen med hende inden.

 

Jeg vil blive RIGTIGT glad, hvis jeg får hjælp.

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har også haft det på samme måde!
Det er forfærdeligt! Prøv at tage mod til dig og snakke med hende, prøv at være dig selv hele vejen igennem. Prøv at være stille rolig og ikke for meget.
Men jeg har en ting du ikke skal gøre! Det er at prøve at glemme hende/ham, jeg prøvede at glemme ham, men det hjælper ikke! Du skal tænke på at i har været kærester før, så det hjælper lidt. Tænk på at vi alle bare er mennesker. Det kan være at hun har det på sammen måde som dig<3 Jeg ved godt at det er det sværeste nogensinde men du skal bare gå hen og sige det til hende, som det er. Prøv at lade være med at tænke på det negative, hvis hun siger nej, men tænk i stedet på hvis hun siger ja! Håber at du kan bruge mit råd<3

  • Laur237d, 11 år

Sig du elsker hende

  • Caro4332, 10 år

Spørger hende imens hun ikke er sammen med andre og så spørger hende hvordan hun har det med dig

  • Anonymous, Jeg er 12, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat