Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For gammel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

1. Hvis i begge kan lide hinanden er det okay
2. Det er normalt, da piger kommer før i puberteten end drenge
3. Du behøves jo ikke at sige noget til dem
4. HVIS du vil sige det, kan du jo prøve at tage ham med hjem og sige “det her er ____ vi er kærester. Det samme kan du gøre med venner.
5. Du skal SLET ikke bekymre dig!

Håber jeg kunne hjælpe

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 15 år

Hvis I er glade for hinanden, og har det godt sammen og er ca. lige modne og sådan, så kan der vel ikke være noget galt i det.

Måske lige med den sidebemærkning at nogle piger som har ældre kærester kommer ud for at deres lidt ældre kæreste gerne vil prøve nogle seksuelle ting, som man måske ikke selv er klar på – og så kan det for nogle blive lidt svært at sige fra, fordi man ikke har lyst til/tør afvise sin kæreste. Der må man kvinde sig op og mærke efter hvad man ægte har lyst til! Hvis man ikke har lyst/er klar, så siger man “Det er jeg ikke klar til endnu”, og så skal det nok gå, hvis man har en ordentlig kæreste:)

Held og lykke

  • Dreng, Dreng, 23 år

Hejsa
Jeg har før besvaret lignende spørgsmål herinde, så derfor vil jeg også gerne besvare dit.
Mange piger finder ældre drenge mere attraktive, fordi de er lidt mere modne end dem på vores egen alder.
Jeg har selv af to omgange været sammen med ældre drenge – og er det også stadig – så normalt ville jeg råde dig til at springe ud i det. Men der kommer selvfølgelig et men: når du er under den seksuelle lavalder, og han er over den, så ville jeg være mere forsigtig. Havde du været 16, og han var 18, så havde jeg nok opfordret dig mere. Når man er 14, kan man nemt føle sig presset til noget, når modparten er 16 eller derover. Så hvis i indleder et forhold, så håber jeg, at du mærker godt efter nede i maven, hvis/når han gør tilnærmelser til sex. For du skal ikke føle dig presset til at gøre noget, du ikke er klar til.

  • Pige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat