Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys med bøjle

Hej jeg er en pige på 13 og jeg skal snart have bøjle på.

Jeg har længe tænk over mit første kys.

Og det skal helst være uden bøjle

men skal jeg så vente i 2 år eller er det lige meget med bøjle.

Vil bare gerne have det skal være perfekt.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du skriver at du snart skal have bøjle på og du tænker over det første kys, som du gerne vil have til at være perfekt, right? – i hvertflad:

GIRLLL ik tænk på at det skal være nu her.

Dit første kys kommer, når det kommer. Og nej, det bliver helt sikkert ikke perfekt. Men det bliver specielt, det ved jeg.

Jeg er 15 og har ikke haft mit første kys endnu, og det er helt okay.

Jeg kan godt forstå du tænker over det første kys og at du gerne vil have det til at være perfekt, men igen ik tænk så meget over det. VI er unge. Vi har stadig hele livet foran os. Hvis det ikke bliver nu her, eller om 2 år. så måske om 3, 4, 5 år. Hvem ved?.

Min pointe er at når det sker, så sker det. Og hvis det sker med bøjle, så fint. Der er ikke noget der er perfekt. Men det bliver specielt for dig. Det ved jeg

Jeg håber du forstår min pointe og at mit svar kunne bruges til et eller andet:)

  • Stormy, Pige, 15 år

Hejsa, jeg vil også gerne lige smide et bette svar.
Som så mange andre skriver, det første kys er sjældent perfekt. Mit første kys var et godt eksempel. Lidt for meget tunge og savl fra fyren, akavede lille mig, der ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, og en lille mokai eller 3 for meget indenbords, upsi.
Nu skriver du, at du snart skal have bøjle på. Jeg har aldrig selv haft bøjle på, men min kæreste fik sin af for nylig. Jeg ved derfor ikke, hvordan det er at være den med bøjlen, men jeg ved, hvordan det er at kysse en med bøjle. Og der er det vigtigt at understrege, at det faktisk langt fra er anderledes end at kysse en uden bøjle på. I løbet af den periode min kæreste havde bøjle på, har jeg aldrig lagt mærke til bøjlen, når vi kyssede. Faktisk synes jeg, at han kysser præcis, som han gjorde før.
Så jeg vil sige, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvad den anden part synes om at kysse en med bøjle på. For så længe I ikke bumper tænderne sammen, så ligger man ikke mærke til det.
Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden!

  • AnoPige, Pige, 18 år

Hej søde.
1. Du behøves ikke at have dit kys NU. Du kan jo sagtens vente de to år!😊

2. Det gør ikke en forskel om med eller uden bøjle.(højst for dig).

3. Dit første kys bliver højt sandsynligt ikke perfekt.

Håber det bedste😊

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat