Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

FØRSTE KYS

Hej!

Jeg er en pige på 16, og jeg har ALDRIG haft mit første kys. Alle mine venner har allerede været seksuelt aktive.

Jeg har en kæreste, og jeg vil super gerne kysse hende.. Hvordan skal jeg tage skridtet og gøre det/spørge hende? Vi ses nemlig ikke så tit, da vi bor lidt langt væk fra hinanden

Jeg håber at i kan hjælpe mig!

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg syntes du skal tage det som det kommer, men snak med din partner om det, og lad værd med af tænke på af alle andre men tænk på om du føler dig klar.

  • THILDE, Pige, 11 år

Hej.
Hvis du føler dig klar, synes jeg, at du skal prøve at give din kæreste nogle tegn f.eks. kig hende dybt i øjnene eller læn dig ind mod hende (det skader ikke at prøve). Hvis hun måske ikke forstår dine tegn eller ikke virker sikker så tag en snak med hende! Jeg er sikker på, at i nok skal finde ud af noget.
Med hensyn til det med at alle dine venner er seksuelt aktive så lad det ikke gå dig på. Alle mennesker er forskellige. F.eks. var jeg den sidste i min klasse, der fik menstruation (jeg fik det som sen 14 årig).
Husk altid på at dagen nok skal komme. Når du bliver ældre, betyder det helt sikkert ikke noget for dig, om du var den første i din klasse, nummer 3, sidste, 12 år eller mere. Det der betyder noget er, om du var klar og følte dig godt tilpas.
Jeg håber, at du fik noget ud af mit svar.

  • Musen, Pige, 15 år

Du skal ikke tænke så meget over det. Det sker når det sker og det er sjældent noget, som man aftaler skal ske på et bestemt tidspunkt. Don’t be nervous – alt skal nok gå <3 Held og lykke.

  • mussar, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat