Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys

Hej

Jeg er en pige på 14 år som ikke har fået mit første kys.

Jeg føler mig helt klar til det, men jeg har ikke nogen kæreste…

Jeg er lidt bange for at folk vil drille mig med ikke at have fået mit første kys endnu.

Hvornår fik i jeres

hvis i har fået det?

Kh en 14 årig pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg forberedte kys med en veninde da jeg var 14. Vi var begge opsat på snart at blive kysset af en dreng men vi var bange for det ville blive akavet hvis vi nu slet ikke kunne finde ud af det. Det var virkelig rart at få trænet. Hvordan man holder næserne fri af hinanden, hvordan man bruger tungen osv. Og så skulle jeg hilse og sige at man altså godt kan blive påvirket også af af et pigekys (oh yeah!) Det først kys af en dreng har jeg fået her efter jeg er blevet 15.

  • Kissing girl, Pige, 15 år

Altså jeg var 4 år men det kan være fuldstændig lige meget min mor kender en der først fik sit da hun var 20 og det er helt normalt og vis folk har et problem med at du ikke har fået det endu så fuck dem altså det kan de da være lige glade med

  • Anonym, Pige, 10 år

jeg var 9 år der jeg fik mit føste kys jeg var også bange der jeg skule kyse ham det er helt ok at du ikke har fåget et kys

  • ma, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat