Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heey sødee
til at starte med kunne du jo sige det til ham at du aldrig har kysset nogle før også vil han nok forstå hvorfor du trækker dig væk.

jeg har ikke selv fået mit første kys men jeg forhaster mig heller ikke jeg venter bare på den rette. jeg kan godt forstå at det går dig lidt på men bare rolig når du er klar så sker det, du kunne eventuelt søge på nette efter råd. Jeg har ikke rigtig noget erfaring på det punkt, ellers kunne du spørger nogle af dine venner/veninder hvis de har prøvet det.

Håber mine råd hjalp

Held og Lykke

KH MIGG

  • meee!!, Pige, 15 år

Hej,

Først og fremmest vil jeg lige sige til dig, du ikke skal føle dig presset til at gøre det – personligt fik jeg først mit rigtige første kys (dog før vi officielt blev kærester) med min kæreste som 18-årig. Du har bestemt ikke travlt, det er helt normalt. Du skal gøre det, når du selv føler dig klar til det – ikke før eller fordi andre gør det.

Mit bedste råd er: Vent til du selv føler dig klar, det er vigtigst at have sig selv med i disse situationer – som kan være grænseoverskridende osv.

Mit første skete første gang vi endte med at sove sammen, vi kom tættere på hinanden og så muligheden for at kysse. Og så kyssede vi gennem hele natten, jeg følte mig tryg og at det var det rette. Jeg havde mig selv med. Jeg er glad for, at jeg ventede til en dag, hvor jeg ikke var til en fest eller lignende. Det ville jeg personligt have fortrudt.

Håber mit svar kan hjælp, god vind fremover.

  • Simon, Dreng, 18 år

Hey du
Mit første scenarie hvor jeg kunne kysse den pige jeg helt vildt godt kunne lide kunne faktisk ikke passe bedre. Vi sad for os selv på en græsplæne og kiggede på to små kaniner springe rundt i deres bur. Vi vidste godt at vi begge virkelig havde lyst til at kysse hinanden, og også at begge kunne lide hinanden, men hindringen var at jeg ikke turde. Først efter en del fester hvor jeg også havde en stor chance kunne jeg tage mig sammen (pga. alkohol) og kysse hende. Vanvittig godt og helt klart det værd, men det handler bare om at ‘få det gjort’.

Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat