Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

første kys??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man kan godt mærke når det er det rigtige tidspunkt. Du skal ik’ lade dig haste og ik’ have de største forventninger. Det sker når det sker. Hvis han er “into” så går der nok ik’ så længe.

Håber det bedste for dig.❤️

  • Mia, Pige, 15 år

Start med en krammer og nærm så lissom tilfældigt din mund til hans. Hvis han er intresseret skal han nok bide på. I øvrigt skal man altså ikke underkende det der med at kysse veninder. Jeg havde kysset rigtig meget med veninder inden mit første kys med en dreng og det betød altså utrolig meget. Man vidste hvordan man skulle vende hodet og hvad man skulle gøre med læberne og tungen så det hjalp mig utrolig meget. Held og lykke med det!

  • Kyssepigen, Pige, 15 år

Du har smisme ikke så travlt med det første kys der. Det skal nok komme automatisk det lover jeg dig. Der er ingen grund til at stresse og opsøge det som sådan. Jeg havde det på PRÆCIS samme måde som dig inden jeg fik mit første kys back in the day.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat