Brev

Første første date?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvad end du gør, så mød aldrig alene med folk i virkeligheden, du har mødt på internettet! Selv hvis du har set deres ansigt på evt. video, kan man aldrig være sikker på, hvem der gemmer sig bag skærmen.
Hvis du virkelig gerne vil mødes med vedkommende, så tag en voksen med, som kan sørge for at der ikke sker noget med dig.

Frem for alt, så brug din sunde fornuft.
Pas på dig selv.

  • AllanLionChild, Dreng, 16 år

Hey, pige på 15(:!
Først sig det til din mor!(: spørg hende om hvordan det gik til hendes date! Måske har hun haft det på samme måde som du har eller får(: Du kan også sige til ham drengen du skal date med at du er lidt gernert Tror vært fald også at han er lidt genert(: du skal bare vær dig selv!
ring også til børnetelefonen! De kan hjælpe dig hurtigt!(: MVH HJÆLPERMEDHJERTET

  • Hjælpermedhjertet, 15 år

hej jeg har været igemmen det samme man skal bare være sig selv så går det fint jeg kan godt forstå du er gennet det er helt okay mit råder er du skal være dig selv håber du får det bedre

  • stef145d, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat