Brev

Følser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 😉
Jeg har oplevet noget lignende. Vi var bare ikke kærester… vi snakkede meget sammen, men det føltes ikke som om, han gad. Jeg holdt op med at snakke så meget med ham, han legede med drengene, og så efter et par ugers tid spurgte han hele tiden mig, om vi skulle lave noget/snakke sammen. Du skal bare give slip et lille stykke tid, og så hvis han også godt kan lide dig vil han højst sandsynligt spørge dig om du vil lave et eller andet. Venskaber skal jo ikke dræne en. Tværtimod. Måske kan du spørge en anden fra klassen, om de fx vil snakke. Man kan altid finde venner, selv hvis det ikke virker sådan. Bare prøv fx at komme sammen med personen i gruppearbejde, spørge ind til interesser el lign.
Held og Lykke!
✨🍄🌈

  • Scrapbogsdagbog✨, Pige, 12 år

Altså vi har skrevet sammen siden han slog op. Men ikke så meget på det sidste. Jeg har spurgt ham en masse gange om vi skulle skrive, så har han sagt ja men ikke holdt det.

  • pigen på 13, Pige, 13 år

jeg synes at du skal prøve at finde nogen nye venner fordi vis han skifter skole så har du ikke nogen venner og så kan du godt blive holdt udenfor så jeg synes at du skal prøve at finde nogen andre venner og vise ham at du er ligeglad med at han ikke skrive eller svar når du skriver

  • dass, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat