Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 😉
Jeg har oplevet noget lignende. Vi var bare ikke kærester… vi snakkede meget sammen, men det føltes ikke som om, han gad. Jeg holdt op med at snakke så meget med ham, han legede med drengene, og så efter et par ugers tid spurgte han hele tiden mig, om vi skulle lave noget/snakke sammen. Du skal bare give slip et lille stykke tid, og så hvis han også godt kan lide dig vil han højst sandsynligt spørge dig om du vil lave et eller andet. Venskaber skal jo ikke dræne en. Tværtimod. Måske kan du spørge en anden fra klassen, om de fx vil snakke. Man kan altid finde venner, selv hvis det ikke virker sådan. Bare prøv fx at komme sammen med personen i gruppearbejde, spørge ind til interesser el lign.
Held og Lykke!
✨🍄🌈

  • Scrapbogsdagbog✨, Pige, 12 år

Altså vi har skrevet sammen siden han slog op. Men ikke så meget på det sidste. Jeg har spurgt ham en masse gange om vi skulle skrive, så har han sagt ja men ikke holdt det.

  • pigen på 13, Pige, 13 år

jeg synes at du skal prøve at finde nogen nye venner fordi vis han skifter skole så har du ikke nogen venner og så kan du godt blive holdt udenfor så jeg synes at du skal prøve at finde nogen andre venner og vise ham at du er ligeglad med at han ikke skrive eller svar når du skriver

  • dass, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat