Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig lidt uønsket.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej generte dreng
For det første behøver man ikke at kysse til fester, og for det andet så skal man ikke lave noget, bare fordi man ligger sammen… Bare hold om hende, og hvis hun kan lide dig burde det være nok. Det er okay at du lukker ned, når du snakker med en sød pige. Vi har alle prøvet det.

  • RW, Pige, 15 år

Du skal ikke gøre noget, hav din egen fest, hyg dig, tag måske en ad dine drenge venner med og snak med ham. De fleste piger forstår hvis du siger, du bare ikke har lyst. det ville jeg have forstået. Håber det løser sig

  • En pige der bare vil hjælpe(:, Pige, 15 år

hejsa det er meget trist at du følger dig uønsket. Du kan bare lade som om at du er lige så god lige som du er. Fx jeg har et par bukser som jeg elsker at gå i men jeg er bange for at de andre syndes at de er grimme men jeg tag det på selv om det ikke lige er de pæneste bukser.
gør hvad du vil så skal det helle nok gå.
Kh en pige på 10 år.

  • en pige på 10 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat