Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig lidt svigtet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der nok mange piger som sagtens kan kysse med veninder og også få et seksuelt kick ved det, men omvendt kun kan forestille sig at være kæreste med en dreng. Sådan har jeg selv haft det og ved nogle af mine veninder også har. Hvis du har mod på det så prøv at ta en snak med din veninde og find ud af hvad hun føler. For dig, for drengen, og med hensyn til kysset. Synes ikke du behøver opgive endnu.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ret almindeligt at piger kan snave hinanden ved fester og sådan og nok også dyrke lidt seksuelt sammen, også som sådan lidt “forpremiere”. Men når det kommer til kærester foretrækker mange piger så drenge. Måske det er sådan det er med din veninde. Der er nok ikke så meget at gøre ved det. Ud på markedet igen!

  • C, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat