Brev

Føler mig klam..

Hej, ved ikke helt hvor jeg skal starte men ja.

Jeg er 13 år og har været kærester med en på 15 og han var mit første kys og alt det der..

men så efter vi slog op fandt jeg ud af at han er fuckboy og har været utro hele tiden altså hvor han har haft sex med flere andre piger og skrevet med flere andre piger.

Jeg har også fundet ud af efter at han tager tre forskellige slags stoffer og ryger og tager snus, hvilket han ikke havde fortalt mig noget om da vi var sammen.

Føler mig virkelig klam og brugt over at have været sammen med ham.. føler mig virkelig dum over ikke at have vidst det. Føler at det min fejl selvom jeg godt ved det ikke er men føler mig stadig klam over at have været sammen med ham og sådan som jeg er blevet behandlet….

ved ikke helt hvad jeg skal gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej (pige på 14)
det er slet ikke din skyld, fuck ham! Snak med dine forældre om det, og sig at du er bange. du skal ikke fkn bruge tid på sådan en nar, luk ham ud af dit liv! slet ham på alt, beskeder, facebook, snap osv!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej Pige

Du skal på ingen måde skamme dig over det, fordi det er hans pligt og fortælle dig det. Jeg kan godt forstå du er berørt af det, men prøv at fylde dit liv med ting som gør dig glad så du kan få ham ud af hovedet. Denne oplevelse kan risikere og sætte sig på dig til en anden gang, men her er det vigtigt at huske at det langt fra er alle som er sådan. Du skal ud og finde dig en fyr som er god ved dig og behandler dig godt. Brug evt. tid med den næste fyr og sig at det fx er vigtigt for dig han ikke ryger osv.

  • tina the dina, Pige, 17 år

hej. du skal bare glemme den idiot. han ved selv ikke hvad han gøre. om lidt tid skriver han nok ind til børne telefonen. Du skal bare følge dit hjerte.

  • bob, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat