Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler kun det er mig der gør en indsats for os

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13 år jeg synes han lyder vildt meget som en generel teenage dreng. Jeg synes at du skal sige hvordan du har det til ham og hvis han er ligeglad og ikke forstår det skal i måske ikke være kærester. Det lyder lidt som om at i er venner og ikke rigtig kærester det samme sker for mig (Det er 100 p bare et venskab) med en af mine drenge venner hver gang jeg prøver at lave en aftale. Men jeg synes du skal skrive til ham at du gerne vil være sammen med ham og giv et specielt bud fx søndag du kunne også sige at der er noget du gerne ville sige så er han måske mere intraseret i at få lavet aftalen.

  • Me, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat