Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler han forlader mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ikke at det burde skille jer ad. Hvis i skriver sammen hver dag, holder i jo stadig kontakten.
Jeg er selv en pige der er meget forelsket i en dreng på 17…
Vi taler sammen, og lægger slet ikke mærke til aldersforskellen.
Det med at i er i to forskellige afdelinger, kan godt være svært, men hvis i godt kan lide hinanden tror jeg at det nok skal gå.
Håber at mit svar hjalp 😉

  • ;), 14 år

Hej jeg er selv en dreng og hvis jeg var ham og kunne lide en pige men skulle et sted hen så vi ikke så hinanden ville jeg være mere sammen med hende og skrive mere med hende.
Nu til sagen.
Hvis du virkelig kan lide ham så prøv at være mere sammen med ham men ikke for meget så det bliver mærkeligt og så kan du prøve at få ham til at sige hvad han synes om dig men gør det lidt løbene så han ikke synes du er mærkeligt eller noget.
Håber jeg kunne hjælpe

Hilsen En dreng der forstår dig.

  • Klinge, Dreng, 12 år

Hej. 🙂
Jeg er meget enig med de andre: Fortsæt kontakten. En væg eller mur skal ikke afgøre, om I skal fortsætte eller stoppe det I har sammen. Flirt måske lidt mere eller fortsæt det, du allerede har gjordt. Det virker jo tydeligvis. 😉
Du kan også “tilfældigvis” gå igennem hans nye afdeling en gang imellem, arbejde dér i nogle af timerne, hvis du må arbejde ude i timerne, være sammen med ham i frikvaterne og efter skoletid. Du kan også bare kaste dig ud i at spørge ham, om han vil være din kæreste. Hvis I bliver kærester, kan det nok ikke blive mere oplagt at være sammen. Også for ham.
Men året er overstået før, du ved af det, og der kommer massere af muligheder for, at I kan være sammen.
Hel & lykke. 🙂

  • Anonymous, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat