Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler folk skal bestemme

Hej

Jeg føler virkelig nogen gange at folk skal bestemme

om man skal have en kæreste eller ej

og hvem det skal være

hvad skal jeg gøre

har folk nogen ideer

Mvh pige 15

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det bedste er at vente til man er klar 🙂

  • Sara, 15 år

Hvis du fx vil have en kæreste og ham/hende/de/ også vil være kæreste med dig synes jeg da at i skal blive kærester. Dine venner skal ikke bestemme om i skal være kærester eller ej. Jeg ved selvfølgelig ikke om dine forældre ikke kan lide din kæreste og mener at i skal slå op, så er der nok ikke så meget at jeg kan hjælpe med men hvis det er dine venner der ikke mener at i skal være kærester bestemmer du selv om du vil være kærester eller ikke vil være kærester. Det kan være at dine venner bare vil beskytte dig fordi at de ved at personen er en dårlig kæreste eller dårligt selskab men det er dit valg. På samme måde som ingen kan tvinge dig til at være kærester med en

  • Anonym, Pige, 16 år

Tak fat svar kunne virkelig bruge det

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat