Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følelser for ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at skrive et brev det hjælp mig og det hjælper måske også dig

  • Jalemus, Pige, 10 år

Hvor gode venner er i? Kan i snakke om alt?
Det bedste vil være at tale om det. Hvis du holder afstand, kan det sende et negativt signal, som kan gå udover jeres venskab, også ender du med at skulle forklare det alligevel.

Hvis du ikke siger noget, og fortsætter som om intet er sket, kan det også skade, da du piner dig selv.

Prøv hvis muligt at sæt dig ned med ham, kun jer to, start med at fortæl ham hvad jeres venskab betyder for dig. Snak om det, og prøv så stille at bringe følelser og kærester ind i billedet, hvor du uden at sige du måske har følelser for ham, får talt om det der med at have en kæreste. Prøv at få det til at virke som en naturlig samtale mellem jer. Prøv måske at pjat lidt med han, og spørg om han kan se sig selv sammen med dig. Bed han være ærlig. Herfra vil resten nok give sig selv. Det burde lede op til at du kan fortælle at du måske har fået følelser for ham, og har svært bed ar finde ud af hvad du skal gøre, da du ikke vil miste ham, eller ønsker at blive såret igen.

Man kommer længst ved at være åben og ærlig. Held og lykke søde 😊

  • A, Pige, 21 år

Jeg ville absolut ikke holde mig tilbage overfor drengen. Jeg ville begynde at flirte med ham stille og roligt og se hans reaktioner. Om han er genert, flirter tilbage eller slet ikke reagere. Hvis han flirter tilbage er det jo selfølgelig et godt tegn. Hvis han reager ved at kigge underligt på dig men uden at skubbe dig væk eller sige du skal stoppe med at flirte er han nok bare genert men kan godt lide dig. Så vil han nok bare have du skal tage det langsomt. Når i har flirter i noget tid og flirten er blevet bredere. Spørg ham hvad er vi. Hvis han svare nogle af de her: det ved jeg ikke, mere end venner, kærester, dater, det su vil være, ja hvad er vi. eller lignende Kan han højst sandsynligt godt lide dig. Ellers bare snak med ham om det

  • Dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat